nieuws

For All Finance in handen Brunel

Archief

Brunel Nederland heeft per 1 juli 2009 alle aandelen van detacheerder For All Finance gekocht. Brunel betaalt nu een deel in contanten en een deel op termijn, de hoogte is afhankelijk van de resultaten.

 

Door de samenwerking ontstaat volgens beide partijen een "bedrijf dat gezamenlijk voor vrijwel alle tijdelijke en vaste functies in de financiële dienstverlening een oplossing kan bieden".

 

"Toen Jan-Willem Steunenberg en Patrick van Hees weer terugkwamen in de directie was dat voor Brunel aanleiding om contact te zoeken voor een mogelijke samenwerking. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in deze overname", aldus Dekker.

 

For All Finance werd in 2000 opgericht en zegt marktleider te zijn voor marketing in de financiële dienstverlening. Brunel behoort tot de grotere leveranciers van tijdelijk personeel voor de front- en backoffices bij financiële dienstverleners.

 

Zelfstandig

For All Finance behoudt de zelfstandige positie en blijft vanuit Maarssen opereren. Het directieteam, bestaande uit Jan-Willem Steunenberg, Patrick van Hees, Harry Wichers en Ruud Dekker, blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing. Zij zullen echter ook activiteiten voor Brunel Insurance & Banking voor hun rekening nemen.

 

"De samenwerking heeft ook geen personele gevolgen voor onze administratieve organisatie", aldus Dekker.

 

Steunenberg, Patrick van Hees, Harry Wichers en Ruud Dekker.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.