nieuws

CZ boert goed in verzuim

Archief

Sinds eind vorig jaar heeft CZ zich met onder meer VerzuimZorg Actief nadrukkelijk gemeld op de verzuimmarkt. Volgens topman Mike Leers gaat het bijzonder goed met de productie en is de doelstelling al gehaald.

CZ boert goed in verzuim

"Het gaat boven verwachting goed met deze combinatie.Wij hebben met dit product ingezet op het midden- en kleinbedrijf, maar inmiddels hebben wij ook drie bedrijven met meer dan duizend werknemers kunnen verzekeren. De doelstelling was dat wij 10.000 werknemers in de boeken wilde hebben. Daar zitten we nu over heen. Dus het gaat echt goed", aldus Leers.
VerzuimZorg Actief biedt een geïntegreerde zorg- en verzuimoplossing voor het midden- en kleinbedrijf. De inkomensgerelateerde producten hiervoor worden geleverd door Delta Lloyd, die CZ onder eigen label op de markt brengt.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.