nieuws

Conservatrix verdrievoudigt koopsomproductie

Archief

Levensverzekeraar Conservatrix heeft in de eerste helft van dit jaar het premie-inkomen met 61% weten te vergroten. Dat komt vooral door de koopsomproductie: die is ruim verdrievoudigd. Onder meer het Gouden Handdrukplan is de laatste maanden in trek.

Conservatrix verdrievoudigt koopsomproductie

Het brutopremievolume is in de eerste zes maanden uitgekomen op € 19,0 mln, tegen € 11,7 mln in de eerste helft van 2008. Uit periodieke premies kwam een omzet van € 9,8 (8,9) mln (+10%). De verkoop van koopsommen, die in het derde kwartaal van vorig jaar nog inzakte, is spectaculair toegenomen en heeft € 9,2 (2,9) mln in het laatje gebracht: een groei van 217%. Dat is volgens Conservatrix te danken aan de scherpe tarieven voor direct ingaande lijfrente en aan het vernieuwde Gouden Handdrukplan: "Met name de ingebouwde garantie is in trek. We merken dat mensen nu toch zoeken naar een hoge mate van zekerheid."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.