nieuws

Concordia Holland ook in gemeentepolissen

Archief

Assurantiemakelaar Concordia Holland, van oudsher gespecialiseerd in verzekeringen voor de maritieme sector, heeft eigendommenverzekeringen ontwikkeld voor gemeenten tot 35.000 inwoners.

 

Het gaat daarbij om verzekeringen voor zowel het vastgoed van de gemeente als de inhoud daarvan.

 

De verwachting is dat de verzekeraars en makelaars die traditioneel actief zijn in deze markt de premies binnenkort zullen verhogen. Concordia Holland speelt hierop in met het nieuwe product, dat naar eigen zeggen een concurrerende premiestelling kent, gebaseerd op de te verzekeren objecten en op het schadeverloop over de afgelopen drie jaar. Het is ook mogelijk de premie voor langere tijd vast te zetten. Wie de risicodrager is, wil directeur Martin Lether niet zeggen. "De betreffende gemeenten zijn door ons benaderd. Wij zijn ervan overtuigd dat ons product de toets der kritiek glansrijk doorstaat en goed zal aansluiten bij de wensen van gemeenten."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.