nieuws

Cardif voegt avp in WIL-pakket

Archief

Verzekeraar Cardif heeft het verzekeringsconcept WIL (wonen, inkomen, leven) uitgebreid met een aansprakelijkheidscomponent.

 

Deze avp-dekking vult de inboedel- en opstalverzekering aan en is geïntegreerd in de nieuwe aanvraagsoftware. De avp van Cardif kent een maximaal verzekerd bedrag van _ 1,25 mln per gebeurtenis, zonder eigen risico. Er is bij leegstand van de woning een dekking gedurende 24 maanden. Schade aan geleende goederen van anderen wordt tot _ 20.000 vergoed; schade door een vriendendienst tot _ 10.000. "De bedoeling van ons WIL-pakket is om de hypotheekklant te beschermen tegen alle risico’s die komen kijken bij het kopen van een huis", zegt Otto Mannaerts, productmanager bij Cardif. "Door de toevoeging van de avp kunnen hypotheekadviseurs een completer advies bieden."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.