nieuws

Buwalda en Linschoten in bestuur DSB

Archief

Ronald Buwalda en Robin Linschoten maken vanaf vandaag deel uit van de raad van bestuur van DSB Bank. Linschoten, die tot voor kort in de raad van commissarissen van DSB zat, wordt Chief Risk Officer; Buwalda, de huidig directeur Finance & Control, neemt de financiële zaken voor zijn rekening.

Buwalda en Linschoten in bestuur DSB

Voormalig staatssecretaris Linschoten (foto), nog altijd kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER), werd begin 2007 commissaris bij DSB Bank. In de jaren rond de eeuwwisseling maakte hij deel uit van het management van verzekeraar Interpolis. Buwalda werkt sinds 2003 bij DSB, maar maakte dit voorjaar een slechts drie maanden durende overstap naar Friesland Bank.
Het duo maakt de raad van bestuur van DSB weer voltallig, naast voorzitter Dirk Scheringa en Hans van Goor (operationele zaken). "Wij hopen op 23 juli bij de publicatie van onze (zwarte) jaarcijfers over 2008 en de halfjaarcijfers over 2009 in deze nieuwe samenstelling het beleid te presenteren, op grond waarvan wij de huidige kredietcrisis het hoofd bieden en waarmee wij een gezonde toekomst tegemoet gaan", aldus Scheringa.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.