nieuws

Boogaard voelt niets voor abonnement

Archief

“Wat er ook voor verdienmodel bij ons uit de bus gaat komen, een serviceabonnement wordt het zeker niet”, zegt directeur Peter van Wassem van Boogaard Assurantiën in Haarlem.

"Ervaringen bij anderen laten zien dat dit veel klanten kost. Ik heb contact gehad met Michael Mackaaij en een klantenverlies van 25%, zoals het bij Multisafe uitpakt, is voor ons bedrijf heel onaantrekkelijk; wij geloven juist in een behoorlijke omvang", zegt Van Wassem.
 
Overnames
In de afgelopen periode voegde Boogaard weer vier nieuwe portefeuiles aan het bedrijf toe. Het gaat om Ooijik en Van der Wiel uit Kortenhoef met 2.200 relaties en € 140.000 provisie, NLPA Financiële Diensten uit Amsterdam met 650 relaties en € 40.000 provisie, Nerons 2 Wheels uit Almere met 100 relaties en € 15.000 provisie en ten slotte de ABC Spaarplanportefeuille van Unit met 1.000 relaties.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.