nieuws

Bankspaarhypotheek heeft vaak laagste maandlasten

Archief

Volgens onderzoek van MoneyView over de periode januari tot juni van dit jaar leveren bankspaarhypotheken over het algemeen de laagste nettomaandlasten op: de vier producten die op dit punt de hoogste score behalen, zijn alle bankspaarhypotheken.

Bankspaarhypotheek heeft vaak laagste maandlasten

In het eerste halfjaar bleken de bankspaarhypotheken van Delta Lloyd, Hypodomus, Nationale-Nederlanden en SNS Bank op de drie peildata (1 januari, 15 maart en 1 juni) steeds bij de 10% goedkoopste producten in de markt te behoren. Op de meest recente peildatum horen overigens, naast de bankspaarhypotheek van Acadium Bastion, ook de traditionele spaarhypotheken van De Hypotheker, Hypotrust en Quion-label Qent bij de scherpste opties.
Op het gebied van flexibiliteit halen elf producten van zeven aanbieders (Aegon, De Hypotheker, Delta Lloyd, Hypotrust tweemaal, Obvion driemaal, Rabobank en SNS Bank tweemaal) de maximale score.
Voor het onderzoek, waar MoneyView afgelopen week al algemene conclusies van naar buiten bracht, werden de nettomaandlasten in 13.000 situaties doorgerekend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.