nieuws

Assurantieportefeuille Staalbankiers naar Kröller

Archief

Staalbankiers (Achmea) heeft zijn assurantieportefeuille per 1 juli overgedragen aan Kröller Assurantiën, onderdeel van Unirobe Meeùs Groep (Aegon). Met de samenwerking beoogt Staalbankiers de dienstverlening op het gebied van verzekeren voor klanten te verbeteren.

Assurantieportefeuille Staalbankiers naar Kröller

Klanten van de Achmea-bank worden op het gebied van verzekeringen voortaan geadviseerd door specialisten van Kröller Assurantiën. "Kröller is als intermediair gespecialiseerd in de dienstverlening op het gebied van verzekeren in het hogere segment van de markt", aldus Dominique Bech, directielid van Staalbankiers. De Achmea-bank zal omgekeerd desgewenst zijn financiële diensten verlenen aan klanten van Kröller. Over de omvang van de portefeuille doet Jorgen Botermans, directielid UMG, geen uitspraken. "Maar het gaat niet om miljoenen. Het aantal klanten is groter dan de portefeuille."
Foto: Coen Mom (links, directievoorzitter UMG), Dominique Bech (Staalbankiers) en Jorgen Botermans (directielid UMG) ondertekenen de overeenkomst.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.