nieuws

AIG: uitbreding ‘verkeersdekking’ werkgevers

Archief

De Nederlandse tak van AIG heeft, naar aanleiding van recente jurisprudentie, de ‘Plusdekking’ in de verzekering van werkgeversaansprakelijkheid uitgebreid. In verband met deze uitbreiding wordt de premietoeslag voor de Plusdekking verhoogd van 15% naar 20%.

AIG: uitbreding ‘verkeersdekking’ werkgevers

Tot dusver was de 'verkeersdekking' beperkt tot schade voortvloeiend uit ongevallen met een motorrijtuig. Voortaan zijn ook voetgangers, fietsers en deelnemers aan het openbaar vervoer tijdens dienstreizen verzekerd. De uitbreiding van de begin dit jaar ingevoerde Plusdekking betreft de SVI (schadeverzekering inzittenden) en de Wegas (werkgeversaansprakelijkheid voor bestuurders van motorrijtuigen).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.