nieuws

Afab komt met Hypotheekplatform en Taxatieservice

Archief

Afab Serviceproviding neemt in het assortiment twee nieuwe diensten op: een eigen Hypotheekplatform en een eigen taxatieservice. Het hypotheekplatform is een eigen-labelvariant van het generieke fundingmodel van Quion.

Aan dat marktplaatsconcept nemen diverse geldverstrekkers deel. Met vaste voorwaarden en acceptatiecriteria zullen op het Hypotheekplatform hypotheken worden aangeboden voor de tussenpersoon. Achterliggende geldverstrekkers zijn onder meer NIBC, Bank of Scotland en Direktbank.
Via de Afab Taxatieservice kunnen aangesloten tussenpersonen tegen een vast , tarief van € 297,50 (inclusief bijkomende kosten) taxaties aanvragen. "Deze taxatierapporten voldoen aan de eisen van Nederlandse geldverstrekkers en voor NHG-leningen", garandeert Afab. Na aanvraag volgt binnen 26 uur een taxatie-afspraak. Voor de service wordt samengewerkt met het landelijk werkende bureau Fitrex.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.