nieuws

Aegon start LinkedIn-groep over beloning

Archief

Aegon is op netwerksite LinkedIn een groep gestart waarin het intermediair met elkaar van gedachten kan wisselen over nieuwe beloningsvormen. Daarnaast worden themabijeenkomsten georganiseerd over de nieuwe beloningsstructuur.

De LinkedIn-groep 'Het kantoor van de toekomst' telt inmiddels 35 leden en komt voort uit ideeën die tijdens al gehouden bijeenkomsten zijn ontstaan. "Het doel is om het intermediair met elkaar in discussie te laten gaan over actuele onderwerpen. Op LinkedIn hebben tussenpersonen inmiddels de eerste initiatieven ontwikkeld om ervaringen te delen." Volgens Aegon worstelen tussenpersonen met de vraag hoe ze de nieuwe beloningsstructuur aan hun klanten moeten uitleggen. "Nog lang niet iedere tussenpersoon is klaar voor de nieuwe wereld. Een steekproef onder de deelnemers wijst uit dat 66% van de ondernemers nog geen maatregelen heeft getroffen. Slechts 13% heeft de interne beloningsstructuur voor medewerkers inmiddels aangepast. Een op de vijf aanwezige ondernemers heeft inmiddels wel de kostenstructuur voor hun klanten veranderd."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.