nieuws

Aegon in FoBeS

Archief

Akkermans & Partners heeft Aegon als zevende verzekeraar toegevoegd aan pensioenoffertesysteem FoBeS.

 

Binnenkort worden de producten van nog drie maatschappijen in de software opgenomen. In FoBeS konden al offertes worden gemaakt voor de pensioenproducten van Allianz, ASR, De Amersfoortse, Delta Lloyd, Generali en Nationale-Nederlanden. "De besprekingen met onder meer SNS Reaal, Legal & General en De Goudse zijn in de laatste afrondende fase", aldus Akkermans. "Hiermee is het aanbiederspakket nagenoeg gecompleteerd." Na de zomer wordt een nieuwe versie van FoBeS geïntroduceerd. "Die zal nog gebruiksvriendelijker zijn." Het systeem is al uitgebreid met het per 1 juli verplichte dienstverleningsdocument.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.