nieuws

Website Intofinance voor financiële managers

Archief

De nieuwe website www.intofinance.nl richt zich vooral op managers binnen de bank- en verzekeringswereld. Initiatiefnemer Leadfrog zegt zich daarbij te baseren op vragen die binnen de branche leven. De site wordt constant geactualiseerd.

Website Intofinance voor financiële managers

Intofinance wil als kennisplatform directieleden, managers en professionals uit de financiele sector informeren door middel van onderzoeken, nieuws en achtergrondartikelen. De informatie is gratis in ruil voor de persoonsgegevens van de bezoeker. Door samenwerking met onder meer Capgemini Consulting, IG&H Consulting, procesmanager Bwise en detacheerder Welten zegt de site een plek te bieden waarop relevante informatie, vanuit verschillende invalshoeken, beschikbaar is. Eerder ontwikkelde Leadfrog onder andere www.intoretail.nl en www.managementbase.com.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.