nieuws

Website Agis wordt beste gevonden op internet

Archief

Wie op internet op zoek gaat naar een basiszorgverzekering, maakt grote kans om uit te komen bij Agis. De website van dit Achmea-onderdeel komt als best beoordeelde site uit de bus in een ‘webperformancescan’ van zorgverzekeraars door het Amsterdamse onderzoeksbureau WUA.

Website Agis wordt beste gevonden op internet

Achter Agis komen Univé op de tweede en Verzekeringssite op de derde plaats.
"Achmea is marktleider met vier zorgwebsites in de top 18, maar heeft dit met name te danken aan Agis", zegt WUA-directeur Klaas Kroezen naar aanleiding van het onderzoek. "Zilveren Kruis presteert redelijk goed met een vierde positie, maar FBTO en Interpolis zijn pas terug te vinden op de zestiende en zeventiende plaats. FBTO wordt redelijk vaak gevonden, maar de site laat het liggen op eerste indruk en vormgeving. Univé weet met drie websites een klein marktaandeel te bemachtigen. Menzis vestigt zich in de middenmoot met twee websites. Als laatste presteert de Delta Lloyd groep beduidend minder goed met hun twee sites; Ohra op de zevende positie en Delta Lloyd op de veertiende positie. Voor Ohra valt er veel te winnen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en informatiewaarde."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.