nieuws

Volmacht Aegon voor Independer.nl

Archief

Aegon is de eerste verzekeraar die online tussenpersoon Independer een volmacht heeft verleend. Met de ondertekening van dit volmachtcontract op 12 juni is het volmachtbedrijf van Independer officieel van start gegaan.

Volmacht Aegon voor Independer.nl

"De snelheid waarmee Aegon dit heeft gedaan verdient alle lof", zei Martijn Grasso van Independer (links achter de tafel)) die tevens aankondigde dat Independer dit jaar ook nog volmachten van andere verzekeraars zal ontvangen. Directeur Intermediair Marcel Holtrop van Aegon (rechts achter de tafel) zei te verwachten dat Aegon en Independer in de toekomst samen goede verzekeringsoplossingen kunnen ontwikkelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.