nieuws

Verzekeringsmanagers starten kennisplatform

Archief

Onder de naam F-business is een nieuwe kennisorganisatie van start gegaan bestaande uit een veertigtal specialisten die hun kennis gezamenlijk willen aanbieden aan de assurantiebranche. Deze specialisten hebben hun kennis voornamelijk opgedaan als (interim-)manager bij verzekeraars.

Verzekeringsmanagers starten kennisplatform

F-business is een initiatief van Patrick Terranea (uiterst rechts op de foto), die samen met v.l.n.r. Vincent Schouten, Rob Borggreve, Pim Eijkelenboom, Willem Maubach, Lesley d'Arnault en Marcel Bril verantwoordelijk is voor het management. Terranea deed als interimmanager op ICT-terrein ervaring op bij achtereenvolgens Winterthur, AXA en SNS Reaal. Voornaamste doel is expertise te bundelen en de verzamelde kennis te borgen, zegt hij. "Ik heb ervaren dat het voor verzekeraars een groot probleem is om kennis vast te houden als mensen weggaan." De tarieven van de beschikbare zzp-ers beginnen bij € 100 per uur. Hiervan gaat 10% naar F-business.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.