nieuws

Van Ameyde start detachering schadebehandelaars

Archief

Van Ameyde Group is gestart met een nieuwe activiteit: de detachering van schadebehandelaars bij verzekeraars, makelaars, volmachtbedrijven en assurantietussenpersonen. Deze dienst is ondergebracht in een nieuwe dochteronderneming: Van Ameyde Interim Professionals.

Opdrachtgevers die geconfronteerd worden met uitval door bijvoorbeeld ziekte, of juist extra capaciteit nodig hebben door een teveel aan werk, kunnen een beroep doen op de schadebehandelaars. Deze hbo'ers, die allen het traineeship van de Van Ameyde Academy hebben afgerond, houden zich bezig met schadebehandeling in het kader van verkeersongevallen, brand, reis, letsel en aansprakelijkheid. "Onze mensen verlichten niet alleen de druk op een schadeafdeling, zij kunnen ook advies uitbrengen over het verbeteren van schadeprocessen", aldus directeur Willem van der Hooft van Van Ameyde Interim Professionals.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.