nieuws

Towers Perrin en Watson Wyatt fuseren

Archief

De internationale actuariële adviesbureaus Towers Perrin en Watson Wyatt hebben besloten te fuseren. Dit gebeurt op basis van gelijkwaardigheid om zo een nieuwe onderneming te vormen met de naam Towers Watson & Company, zo hebben beide concerns bekendgemaakt.

Towers Perrin en Watson Wyatt fuseren

De organisatie die ontstaat door de fusie van Towers Perrin en Watson Wyatt wordt één van de leidende professionele dienstverleners ter wereld. "Doordat onze diensten complementair zijn, sluiten zij naadloos op elkaar aan." De nieuw ontstane segmenten waarbinnen het nieuwe concern zal opereren zijn Benefits, Risk & Financial Services en Talent & Reward.
Tot het moment dat de deal rond is moeten Towers Perrin en Watson Wyatt nog als twee afzonderlijke bedrijven optreden en verandert er niets. In Nederland hebben beide bedrijven vestigingen in Amsterdam/Amstelveen, Apeldoorn en Rotterdam. Watson Wyatt heeft daarnaast nog kantoren in Eindhoven, Nieuwegein en Purmerend.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.