nieuws

Talent & Pro start opleidingsinstituut financiële dienstverlening

Archief

Opleider en detacheerder Talent & Pro is gestart met het ‘International Institute for the Financial Industry’ (TP i ), een nieuw opleidingsinstituut dat medewerkers (afgestudeerde hbo’ers en wo’ers) voorbereidt op een definitieve baan in een drietal financiële markten: verzekeringen, bancair en actuarieel.

Talent & Pro start opleidingsinstituut financiële dienstverlening

Talent & Pro constateert dat de behoefte van het bedrijfsleven aan hoogopgeleide starters met financiële kennis weliswaar groeit, maar dat de kennis van de starters op de arbeidsmarkt doorgaans niet toereikend wordt gevonden. TPi  ontwikkelt bij de medewerkers vaktechnische en vakmethodische kennis en vaardigheden, zoals management, projectmanagement, solvency en compliance. Daarnaast richt de opleiding zich op de persoonlijke vaardigheden van de deelnemers.  

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.