nieuws

Soerjadi laat rechtszaak om aov zitten

Archief

Advocaat Oscar Hammerstein ziet af van een rechtszaak tegen de verzekeraar bij wie pianist Wibi Soerjadi een aov heeft gesloten. Soerjadi wilde een vergoeding voor het afzeggen van tal van concerten wegens een gehooraandoening, maar de polis keert niet uit.

Soerjadi laat rechtszaak om aov zitten

Volgens de voorwaarden van de polis, gesloten via tussenpersoon Quarz Financial Partners en placing broker Aon, geldt een wachttijd van twaalf maanden. Daar kwam Soerjadi in april achter, waarop hij advocaat Hammerstein inschakelde. Die heeft nu aan RTL Boulevard laten weten dat de sterpianist afziet van een rechtszaak, omdat die niet te winnen valt. "Wibi is niet goed geadviseerd, waardoor hij een verkeerde verzekering heeft gesloten", aldus Hammerstein. Soerjadi zou nu een andere verzekeraar gaan zoeken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.