nieuws

SNS Bank koopt FinanCenter

Archief

SNS Bank heeft de aandelen van serviceprovider FinanCenter in Deventer gekocht.

 

FinanCenter blijft wel zelfstandig en onder eigen naam opereren en zal ook voor andere marktpartijen en bestaande relaties blijven werken, benadrukt SNS. De overname heeft evenmin gevolgen voor het personeel.

 

  &nbspFinanCenter heeft zeventien medewerkers; Menco van Deursen blijft directeur van de onderneming. "Wij doen deze overname omdat wij sinds kort ook hypotheekproducten van derden aanbieden aan onze klanten", aldus SNS Bank. "Met de overname van FinanCenter hebben we nu een eigen serviceprovider in huis die de verwerking kan doen voor ons nieuwe distributiebeleid."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.