nieuws

Polis Direct biedt Aanvullende Garantie tot twee jaar

Archief

Bovemij-dochter Polis Direct brengt een Aanvullende Garantie op de markt, waarmee consumenten die een auto aanschaffen bij een Bovagbedrijf de fabrieks- of Bovaggarantie kunnen verlengen tot maximaal twee jaar. Onder de dekking vallen vrijwel alle technische en mechanische defecten.

Polis Direct biedt Aanvullende Garantie tot twee jaar

"Een garantie voor een jaar kan vanaf € 97 aan de consument worden aangeboden, inclusief assurantiebelasting", vertelt Lambère van der Linden, de specialist in (mobiliteits)garantie bij Polis Direct. De Aanvullende Garantie kan verkocht worden bij auto's tot 84 maanden oud. Via een nieuw opgezet portaal (www.aanvullendegarantie.nl) kan een Bovag-autobedrijf de gegevens rond de afgegeven Aanvullende Garantie doorvoeren. "De dienstverlening en documentatie is erop gericht dat de klant alles met zijn vertrouwde autobedrijf kan regelen, zonder tussenkomst van de verzekeraar", aldus Van der Linden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.