nieuws

Personeel Erasmus naar Amsterdam en Arnhem

Archief

Op last van moeder Delta Lloyd worden circa honderd arbeidsplaatsen van Erasmus vanuit Rotterdam verplaatst naar Amsterdam en Arnhem. Het zou vooral om administratieve functies gaan. Naar verwachting verhuizen niet veel mensen mee.

Personeel Erasmus naar Amsterdam en Arnhem

Delta Lloyd wil de plannen nog niet toelichten, omdat Erasmus-medewerkers deze week nader over de plannen worden geïnformeerd. "Wij willen eerst de mensen zelf informeren", zegt een woordvoerder. Zij voegt eraan toe dat het getal van honderd arbeidsplaatsen "mij onbekend" is.
Erasmus werd in 2007 overgenomen van het Duitse Wüstenrot & Württembergische. Het bedrijf zou oorspronkelijk de eigen identiteit mogen behouden, maar eind vorig jaar is al besloten dat het schadebedrijf zal worden geïntegreerd in dat van Delta Lloyd. Onlangs zette Erasmus een punt achter de hypotheekactiviteiten; het label blijft wel in de lucht voor levensverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.