nieuws

Paul Procee weg bij Letselschade Raad

Archief

Paul Procee (58) is per direct teruggetreden als directeur van De Letselschade Raad. “Reden voor vertrek is een fundamenteel verschil van inzicht over het te voeren beleid”, zo heeft de organisatie bekendgemaakt.

Paul Procee weg bij Letselschade Raad

De Letselschade Raad, tot eind vorig jaar Nationaal Platform Personenschade (NPP) geheten, zet zich in voor de verbetering van de afwikkeling van letselschade en wordt gevormd door slachtofferorganisaties, belangenbehartigers en verzekeraars. De organisatie is momenteel bezig met de formulering van een strategie tot 2015.
Procee is in april vorig jaar aangetrokken als directeur van het toenmalige NPP. Voordien had hij deel uitgemaakt van directies en besturen binnen het bank- en verzekeringswezen en de gezondheidszorg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.