nieuws

Paul Klijn weg bij InterFinanceNed

Archief

Paul Klijn is per direct vertrokken bij serviceprovider InterFinanceNed en adviesketen Huis & Hypotheek. Sinds de fusie tussen InterFinance en FinanceNed in 2008 voerde hij er samen met Eddie Kempers de algemene directie.

Paul Klijn weg bij InterFinanceNed

Na de overname van Huis & Hypotheek door InterFinanceNed werd Klijn tijdelijk directeur bij de keten. "Bij de aanvang van het invullen van mijn rol bij Huis & Hypotheek Nederland heb ik al aangegeven dat ik deze rol zou vervullen totdat we de juiste persoon voor de functie van directeur zouden hebben gevonden", aldus Klijn. Begin dit jaar is René Nagelhout, al werkzaam bij InterFinanceNed, aangesteld als adjunct-directeur bij Huis & Hypotheek. Na een ruime overdrachtsperiode volgt hij nu Klijn op als directeur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.