nieuws

Obvion komt met financiële wegenwacht

Archief

Hypotheekverstrekker Obvion komt met de budgetplanner, een nieuwe service voor klanten die in financiële problemen dreigen te raken. De budgetplanner is een gespecialiseerde financieel dienstverlener die in opdracht van Obvion en met toestemming van de klant de financiële situatie analyseert en voor de toekomst zelfredzaamheid biedt.

Obvion komt met financiële wegenwacht

Als financiële problemen een klant bedreigen, beslist de Rabobank-dochter over de inzet van de budgetplanner. Dat kan als er betalingsachterstanden ontstaan of er een onderhandse verkoop met tekort dreigt aan te komen. Ook een tussenpersoon of de klant zelf kan ter voorkoming van zo’n situatie, verzoeken om inzet van de budgetplanner. De kosten hiervan worden gedragen door Obvion. Deze service wordt nu nog beperkt aangeboden aan klanten met betalingsproblemen. Als de service voldoet aan de doelstellingen, wordt ze uitgebreid naar de totale portefeuille.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.