nieuws

NVA royeert twee kantoren omwille van Kifid

Archief

Intermediairorganisatie NVA heeft deze maand twee leden geroyeerd. Reden is dat deze kantoren weigeren akkoord te gaan met bindende adviezen van klachteninstituut Kifid. In de statuten van de NVA staat dat leden zich aan het bindende karakter van Kifid-uitspraken moeten onderwerpen.

NVA royeert twee kantoren omwille van Kifid

Met dit lidmaatschapscriterium stemden de NVA-leden eind 2007 unaniem in. "Na een ruime overgangsperiode voldoen twee kantoren niet aan dit criterium", zegt de NVA in een toelichting op de recente royementen. De brancheorganisatie wenst de namen van de betreffende kantoren niet bekend te maken. "Het gaat ons erom dat voor iedereen duidelijk is dat elk NVA-lid een uitspraak van Kifid als bindend aanvaardt", zegt woordvoerder Rienk Andriessen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.