nieuws

NVA en NBVA op weg naar mogelijke fusie

Archief

NBVA en NVA hebben tijdens de algemene ledenvergaderingen van deze week de leden massaal achter zich gekregen voor een formeel onderzoek naar een fusie tot één grote vereniging. Een grote meerderheid is voor, aldus de NVA.  

NVA en NBVA op weg naar mogelijke fusie

Vanuit beide besturen is nu een commissie gevormd die de mogelijkheden van een fusie gaat onderzoeken. Mogelijk zal er in december van dit jaar een voorstel liggen dat aan de leden zal worden gepresenteerd, aldus een woordvoerder van de NVA. In deze periode zullen de leden via onder meer enquêtes zo nauw mogelijk betrokken worden bij dit proces. De NBVA heeft op dit moment bijna 900 leden en de NVA ruim 650. "Onze leden hebben gezamenlijk een aandeel van circa 50% in de intermediaire distributie", aldus NBVA en NVA.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.