nieuws

NN blijft bezig met DIL-tarief

Archief

Nationale-Nederlanden heeft voor de derde keer binnen een jaar de tarieven voor direct ingaande lijfrentes (DIL) aangepast. Daarnaast heeft NN op zijn site een zogeheten Lijfrenteverkenner geïntroduceerd.

NN blijft bezig met DIL-tarief

De ING-dochter wil koste wat kost in de top 3 van intermediairverzekeraars staan: eerder kwam NN in september en april met aanscherpingen van de koopsomtarieven. "Bij een DIL met een looptijd van tien jaar kan het verschil met concurrenten in totaal oplopen tot meer dan € 1.750." 
De Lijfrenteverkenner biedt visueel inzicht in de hoogte van de periodieke DIL-uitkering. Volgens de MoneyView-vergelijking die NN toont, zijn Paerel Leven en De Goudse samen met NN de scherpste DIL-aanbieders.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.