nieuws

NBVA-lid Van der Togt failliet

Archief

De rechtbank in Den Haag heeft de aldaar gevestigde Van der Togt Adviesgroep failliet verklaard. Volmachtbedrijf BAE Groep heeft een pandrecht op de assurantieportefeuille. BAE-directeur André Bastiaans hoopt komende week met de curator overeenstemming te bereiken voor overname van die portefeuille.

NBVA-lid Van der Togt failliet

In dat geval blijven de deuren van het kantoor van Koos en Anneke van der Togt open. Het intermediairbedrijf is lid van de NBVA en heeft ruim drieduizend klanten in de boeken. Naast eigenaar Koos van der Togt heeft de onderneming nog één werknemer in dienst.
Bastiaans had met het oog op de voorgenomen overname al een besloten vennootschap Van der Togt Adviesgroep (statutair West Financiële Diensten) opgericht. "We hebben geprobeerd met partijen tot overeenstemming te komen. Da's helaas niet gelukt, waardoor het toch tot een faillissement is gekomen." Bastiaans wijst op de sterk teruggelopen markt voor levensverzekeringen en hypotheken als hoofdoorzaak voor het bankroet.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.