nieuws

Meijers voorzitter van BIPAR

Archief

Jaap Meijers (62) is gekozen tot voorzitter van Bipar, de Europese organisatie van assurantiemakelaars, die 80.000 intermediairs vertegenwoordigt en waarbij zowel NVA en NBVA zijn aangesloten. Hij is de eerste Nederlandse voorzitter van deze organisatie.

Meijers voorzitter van BIPAR

Meijers was van 1997 tot 2001 evenens voorzitter van het internationale World Wide Broker Network (WBN). In Nederland is hij onder meer bekend van Meijers Assurantiën in Amstelveen, het bedrijf dat hij in 1973 startte en dat inmiddels tot de grotere assurantiemakelaars in ons land behoort. Naast Meijers is ook Frank de Jong van NVA-kantoor De Jong Assurantiën in Den Helder bestuurslid van de BIPAR geworden. Verder is NVA-directeur Niels Mourits lid van het directiecomité, terwijl Rob Groenemeijer binnen de Bipar de NBVA vetegenwoordigt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.