nieuws

Maarten Thoonen volledig eigenaar GHW Assurantieadviseurs

Archief

Maarten Thoonen (43) is volledig eigenaar geworden van het Nijmeegse GHW Assurantie-adviseurs, een van de grotere kantoren in die regio. Thoonen heeft het belang overgenomen van Jan-Jaap Weve, die het bedrijf 36 jaar heeft geleid.

Maarten Thoonen volledig eigenaar GHW Assurantieadviseurs

Thoonen (foto) is al tien jaar in dienst van GHW waarvan de laatste jaren als directeur. GHW Assurantieadviseurs, dat in 2008 het tachtigjarig bestaan vierde, is een onafhankelijk volmachtkantoor met meer dan tienduizend particuliere klanten. De uitdaging van Thoonen: "Dit assurantiekantoor te laten groeien tot het belangrijkste van de regio." GHW heeft 43 personeelsleden en draaide vorig jaar een bruto-omzet van € 3,4 mln.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.