nieuws

InterFinanceNed komt met eigen huismerk ‘Wooncomfort’

Archief

Serviceprovider InterFinanceNed heeft voor het eigen intermediair een reeks financiële producten en diensten ontwikkeld. De productlijn heeft de naam ‘Wooncomfort’ gekregen.

 

De eerste dienst is een notarisservice, in samenwerking met Anotaris. Binnenkort zullen een levensverzekering en bankgarantie volgen. "We komen eerst met de Wooncomfort Woonlastenverzekering", zegt directeur Eddie Kempers. Als risicodrager daarvan fungeert Bovemij. Die vervult dezelfde rol voor een vergelijkbare huismerkpolis van Afab.

 

  &nbsp"De voorwaarden van deze Woonlastenverzekering kunnen gerekend worden tot de beste in de markt", claimt Kempers, die verwijst naar een overzicht in de novembereditie van de Geldgids (Consumentenbond). De premie kan per maand of als koopsom worden betaald; een combinatie van maandpremie en een koopsomstorting is ook mogelijk.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.