nieuws

ING: aandeel banksparen in hypotheekomzet groeit

Archief

Volgens ING-directielid Hans Hagenaars is het marktaandeel in hypotheken van de bank in de eerste maanden van dit jaar toegenomen. Hij ziet vooral groei in de bankspaarvariant: “Van alle aanvragen is nu 30% bestemd voor een bankspaarhypotheek.”

ING: aandeel banksparen in hypotheekomzet groeit

In april was het marktaandeel van ING in hypotheken 16,2%. "Dat groeit gestaag door", aldus Hagenaars. De bankspaarhypotheek neemt volgens hem toe in populariteit. Van de twee varianten valt de spaarhypotheek met vaste spaarrente en variabele hypotheekrente het meest in de smaak. "Die is goed voor een zesde van onze hypotheekproductie."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.