nieuws

Hypotheekshop komt met NHG-check

Archief

De Hypotheekshop speelt in op de tijdelijke verhoging van de Nationale Hypotheekgarantie (NHG) naar € 350.000. Om consumenten over deze gewijzigde regelgeving te informeren, introduceert de keten in alle vestigingen de NHG-check.

Hypotheekshop komt met NHG-check

"De check is niet alleen voor nieuwe kopers," zegt directeur Ron Bavelaar. "Ook voor mensen met een hypotheek zonder NHG kan het interessant zijn om te kijken of het oversluiten naar een hypotheek met NHG voor hen gunstig is. Hiervoor is wel kwaliteitsverbetering van de woning nodig, bijvoorbeeld door een nieuwe vloer of keuken."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.