nieuws

Heineken-man is dé riskmanager

Archief

Eric Bloem is tijdens het dertiende Narim-congres gekozen tot Risk Manager van het Jaar. Bloem werkt al dertig jaar voor de verzekeringstak van bierbrouwer Heineken.

 

Bloem is ook oud-voorzitter van de Narim, de Nederlandse Associatie van Risk- en Insurance Managers. Tijdens het jaarcongres zijn tevens drie nieuwe bestuursleden benoemd. De nieuwkomers zijn Ellen Rekker (Nederlandse Spoorwegen), Albert van Haastrecht (Ballast Nedam) en Frits van Blitterswijk (LyondellBasell Industries). Zij completeren het Narim-bestuur tot negen leden; Theo Ellenbroek (Nuon/Weom) en Jacqueline Plessius (TNT Express) hebben afscheid genomen.

 

  &nbspKomend najaar treedt de huidige voorzitter, Peter den Dekker (Stork), af. Het Narim-bestuur kiest uit zijn midden een opvolger. Den Dekker wordt president van Ferma, de Europese koepelorganisatie voor risk and insurance management.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.