nieuws

HDN weer een stap verder

Archief

Hypotheken Data Netwerk (HDN) heeft het project ‘Track en Trace met passeerbevestiging’ afgerond. Via het nieuwe ‘statusbericht’ is via HDN informatie uit te wisselen over de voortgang van een hypotheekaanvraag.

HDN weer een stap verder

In samenwerking met ASR, Intersoftware, DAK, De Hypotheekshop en Faster Forward is de testfase afgerond, waardoor de HDN-deelnemers nu in staat zijn om op een eenduidige wijze de status van een hypotheekdossier uit te wisselen. Daardoor is er minder telefoon- en e-mailverkeer nodig, wat resulteert in efficiencywinst voor zowel aanbieders als bemiddelaars in het hypotheekproces. Deze applicatie is makkelijk en snel te installeren. "Met een voor beide partijen kleine investering worden forse besparingen bereikt op het gebied van communicatie over voortgang op een dossier", aldus Tim Schoonbergen, directeur DAK.
Foto v.l.n.r: Dick Hoving (DAK), Mirella D’avino (ASR, Tim Schoonbergen (DAK) Jan Hartsuiker (ASR) Arjen de Bake (HDN), Arthur Menke (Intersoftware) en Jan Goedhart (HDN).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.