nieuws

Goudse komt met garantiepolis

Archief

De Goudse heeft het Opbouwplan ontwikkeld, een garantieverzekering die een rente biedt van minimaal 3%. Deelnemen kan vanaf € 50 per maand.

De gegarandeerde rente wordt hoger als de marktrente hoger is. De overrente kan naar keuze worden gestort in hetzelfde garantiefonds als de premies of in een beleggingsfonds dat is gekoppeld aan de AEX. De minimale looptijd van de polis is tien jaar. Bij die duur is de minimale inleg € 100 per maand; bij een looptijd vanaf 15 jaar is de minimale maandpremie € 50.
Voor de overlijdensrisicodekking kan uit vier varianten worden gekozen: alle stortingen laten terugbetalen, een vaste uitkering aan de nabestaanden, een fluctuerend verzekerd bedrag of de opgebouwde waarde aan De Goudse laten vervallen. In dat geval stort de maatschappij maandelijks een extra bedrag op de rekening van de verzekerde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.