nieuws

Fröhlich aan roer Cunningham

Archief

De integratie van Cunningham Lindsey en GAB Robins Takkenberg in ons land is per 1 september een feit.

 

De nieuwe, 260 medewerkers tellende, organisatie Cunningham Lindsey Nederland zal dan aangestuurd worden door voormalig GAB-directeur Jeroen Fröhlich als algemeen directeur.

 

  &nbspDe expertisediensten van de nieuwe organisatie, ontstaan door de overname van GAB door Cunningham en goed voor een omzet van circa _ 28 mln, worden ingericht naar (verzekeringtechnisch) aandachtsgebied. Klaas Brand krijgt de verantwoordelijkheid voor de productgroep Aansprakelijkheid/CAR; Peter van Rensen gaat de Property-groep leiden. De Nederlandse Antillen vallen onder de verantwoordelijkheid van Jan Willemse, die de divisie Internationaal leidt.

 

  &nbspFröhlich wordt eindverantwoordelijk voor de Personenschade-groep. De claimsmanagementactiviteiten vormen een apart bedrijfsonderdeel van waaruit ook de regresvoering wordt gepleegd. Ook risico-inspecties, vooropnamen en risicomanagement worden in een apart onderdeel samengevoegd onder leiding van Bram Visser. De Marine- en Transport-activiteiten worden als Cunningham Lindsey Marine een zelfstandig bedrijfsonderdeel in de nieuwe internationale structuur, onder leiding van Ton Schox.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.