nieuws

Faster Forward HDN gecertificeerd

Archief

Hypotheken Data Netwerk (HDN) heeft Faster Forward, als tweede softwarebedrijf in de branche, de titel HDN Certified Partner toegekend. Uit het certificeringproces van HDN Beheer is gebleken dat het midofficepakket Faster Forward Elements aan de gestelde eisen voldoet.

Faster Forward HDN gecertificeerd

Faster Forward Elements gebruikt HDN om hypotheekaanvragen bij de geldverstrekkers te krijgen. Ook is het mogelijk om deze elektronische berichten automatisch om te zetten naar PDF-bestanden, zodat de aanvraag eenvoudig te beoordelen is door de hypotheekacceptant. De laatste ontwikkeling is dat berichten die via HDN in Elements terechtkomen, bewerkt kunnen worden. Zo kunnen ontbrekende gegevens aangevuld worden en onjuiste gegevens aangepast.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.