nieuws

Eric Bloem riskmanager van het jaar

Archief

Eric Bloem is tijdens het dertiende Narim-congres gekozen tot Risk Manager van het Jaar. Bloem, oud-voorzitter van de Narim, werkt al dertig jaar voor de verzekeringstak van bierbrouwer Heineken.

Eric Bloem riskmanager van het jaar

De Narim (Nederlandse Associatie van Risk- en Insurance Managers) heeft tijdens hetzelfde jaarcongres drie nieuwe bestuursleden benoemd. De nieuwkomers zijn Ellen Rekker (risk- en insurancemanager bij de Nederlandse Spoorwegen), Albert van Haastrecht (Ballast Nedam) en Frits van Blitterswijk (LyondellBasell Industries). Zij completeren het Narim-bestuur tot negen leden; Theo Ellenbroek (Nuon/Weom) en Jacqueline Plessius (TNT Express) hebben afscheid genomen.
Komend najaar treedt de huidige voorzitter, Peter den Dekker (Stork), af. Het Narim-bestuur kiest uit zijn midden een opvolger. Den Dekker wordt president van Ferma, de Europese koepelorganisatie voor risk- en insurancemanagement.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.