nieuws

Ergo Life zoekt duizend verbonden bemiddelaars

Archief

Levensverzekeraar Ergo Life, voorheen Hamburg-Mannheimer en onderdeel van Münchener Rück, zoekt duizend nieuwe mensen die als verbonden bemiddelaar aan de slag kunnen vanuit acht kantoren in de grote steden. In samenwerking met Kluwer Opleidingen is voor deze potentiële medewerkers een maatwerktraject samengesteld op basis van e-learning.

Ergo Life zoekt duizend verbonden bemiddelaars

Directeur Theo Oskam van Ergo Life verwacht dat verzekeringen steeds meer worden gesloten op basis van 'groen' rendement, waarbij zonne-energie duidelijk favoriet is. Hij zegt daarom in zee te willen gaan met mensen die zelf willen investeren in hun eigen toekomst en oog hebben voor duurzaamheid. "Op onze beurt willen wij investeren in mensen die mogelijk pas later rendement voor ons zullen opleveren."
De opleiding bestaat naast de noodzakelijke modules uit de basisopleiding Financiële Dienstverlening van Kluwer uit specifieke productinformatie van de verzekeraar en een certificeringstoets, toegesneden op wat de verbonden bemiddelaar moet weten. Als opleidingsplaats is hoofdzakelijk voor Maastricht gekozen. Er wordt toeloop verwacht uit Duitsland, Nederland en België.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.