nieuws

Ellen Rekker gaat Narim leiden

Archief

Ellen Rekker is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Associatie van Risk- en Insurance Managers (Narim). In het dagelijks leven is zij Risk & Insurance Manager bij de Nederlandse Spoorwegen. Rekker volgt Peter den Dekker op. 

Ellen Rekker gaat Narim leiden

Den Dekker werd eerder benoemd tot president van de Ferma, de Europese koepelorganisatie voor risk- and insurancemanagers. Hij blijft voorlopig nog wel bestuurslid van Narim. Verder is bestuurslid Frits Schulte benoemd tot vice-voorzitter; hij volgt Jacqueline Plessius op, die onlangs is teruggetreden uit het Narim-bestuur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.