nieuws

Eerste bijeenkomst Dubainn in juli

Archief

Dubainn, het Dutch Banking & Insurance Network, gaat een jaar na de oprichting z’n eerste bijeenkomst houden. Het is een interactieve workshop in Nyenrode over leidinggeven tijdens en door “de crisis”.

Eerste bijeenkomst Dubainn in juli

"Inmiddels hebben we ruim 4.100 leden", meldt Michael Stoop, die Dubainn begin juli vorig jaar oprichtte op de internetsite LinkedIn. De eerste bijeenkomst wordt gehouden op maandag 6 juli en duurt van 19.00 tot 22.00 uur. Deze workshop zal worden verzorgd door twee coaches van EQcoaching. Stoop: "Omdat wij het echt interactief willen houden, is er ruimte voor maximaal veertig leden, de kosten bedragen € 35 per persoon."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.