nieuws

De Goudse verhoogt tarief nieuwe autopolissen

Archief

Vanaf augustus wijzigt De Goudse de tarieven van lopende autoverzekeringen per expiratiedatum. “De aanpassing wordt gedifferentieerd doorgevoerd, waarbij het schadeverleden per polis leidend is.” Nieuwe klanten gaan vanaf juli 5% meer betalen.

De Goudse verhoogt tarief nieuwe autopolissen

De gedifferentieerde wijziging betekent dat de premie afhankelijk van het schadeverleden stijgt of daalt. Voor zowel bestaande als nieuwe verzekerden gaat de premie van de Bonusbeschermer omhoog van 10% naar 15% van de nettojaarpremie.
"Wij signaleren een toenemend aantal diefstallen in onze autoportefeuille. Om dit terug te dringen worden bepaalde klantgroepen ondersteund met diefstalpreventiemaatregelen tegen een sterk gereduceerd tarief."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.