nieuws

De Friesland Reisverzekeraar van start

Archief

Met als motto ‘Rust in de kop’ is De Friesland Reisverzekeraar van start gegaan, naar eigen zeggen met producten en diensten die helpen om het reizen te relativeren en gezonder te maken, aldus de zorgverzekeraar.

De Friesland Reisverzekeraar van start

"We boden al langer reisverzekeringen aan als extra service bij onze aanvullende zorgverzekeringen", zegt een woordvoerder, "maar nu worden ze als een apart merk in de markt gezet, omdat het in de markt voor zorgverzekeringen steeds moeilijker wordt om nog te groeien." Die groeimogelijkheden ziet De Friesland onder meer bij de bestaande 500.000 zorgverzekerden, die nu goed zijn voor 25.000 reispolissen. Het vermijden van oververzekering en dubbele dekking moet meer mensen over de streep trekken ook hun reisverzekeringen bij De Friesland onder te brengen. Daarnaast introduceert de verzekeraar verschillende diensten om de vakantiestress te verlagen, zoals een 'Goede Buren-dienst', die op het huis past en een '24/7'-alarmdienst in samenwerking met Mondial.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.