nieuws

Bernard ter Haar vertrekt bij Financiën

Archief

Bernard ter Haar (foto), directeur Financiële Markten van het ministerie van Financiën, stapt per 1 juli over naar het ministerie van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM). De 53-jarige Ter Haar wordt daar directeur-generaal Milieu.

Bernard ter Haar vertrekt bij Financiën

Ter Haar werd onder meer bekend als een van de bedenkers van de strategie om Fortis en ABN Amro te 'redden' door direct geld in de banken te pompen in plaats van alleen de slechte leningen van de balans te halen. Ter Haar, die in 1988 begon bij de afdeling Internationale Monetaire Zaken van Financiën, is zowel econoom als gepromoveerd natuurkundige (kernfysica).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.