nieuws

Avéro verhoogt WA-premies auto met 6%

Archief

Bij Avéro Achmea zijn voor bestaande personenautoverzekeringen per 1 juni de basispremies voor de WA-dekking met 6% verhoogd. De tariefsverhoging geldt ook voor poolverzekeringen waarbij Avéro als leader optreedt.

Avéro verhoogt WA-premies auto met 6%

Ook de premie voor de bonusbeschermer blijkt ontoereikend om het toegenomen aantal schadegevallen en de daarbij behorende schadelast te dekken en zal met 40% worden verhoogd. De aanpassingen gelden voor verzekeringen die per 1 juni prolongeren. Voor wijzigingen van object op bestaande verzekeringen en nieuwe aanvragen zijn de WA-premies per 1 mei verhoogd. De cascopremies wijzigen niet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.