nieuws

APK voor hypotheken bij Hypotheekshop

Archief

De Hypotheekshop gaat tweejaarlijks het oorspronkelijk gegeven hypotheekadvies aan klanten controleren. Doel is nagaan of het advies  nog past bij de persoonlijke en financiële situatie van de klant. Met deze Advies Periodieke Keuring (APK) toetst de franchiseketen of het voor de klant mogelijk is een lagere rente te krijgen.

APK voor hypotheken bij Hypotheekshop

Daarnaast voorziet de APK in een tussentijdse pensioenanalyse, biedt het begeleiding bij renteherziening en informeert het de klant over renteontwikkelingen en verwachtingen. "We zien het als onze verantwoordelijkheid er ook in de toekomst voor te zorgen dat de hypotheek en het advies afgestemd blijven op de persoonlijke en financiële situatie van de klant," aldus Hypotheekshop-directeur Ron Bavelaar (foto). "Onze APK is geen extra dienst, maar normale service waar alle mensen met een hypotheek recht op hebben."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.